„Działalność innowacyjna w sektorze rolno- spożywczym”
Dodane przez aurban dnia Listopada 20 2018 20:56:08

Uczniowie  naszej szkoły w ramach lekcji przedsiębiorczości pod opieką Katarzyny Zalewskiej wzięli udział w seminarium pt. „Działalność innowacyjna w sektorze rolno- spożywczym” , które odbyło się w dniu 14 listopada 2018r. w Centrum Edukacyjno- Konferencyjnym MODR/O Poświętne w Płońsku w ramach projektu pt. „Wzmocnienie Klastra Bezpieczna Żywność- rozwój współpracy poprzez transfer wiedzy i doświadczeń”.

 

Seminarium było zorganizowane przez Lokalną Grupę Działania " Przyjazne Mazowsze ", a jego głównym celem  bylo dostarczenie wiedzy w zakresie różnych rodzajów i źródeł innowacyjności, przedstawienie dobrych praktyk innowacji, możliwych do wdrożenia w sektorze rolno- spożywczym oraz trendów innowacyjnych w tym sektorze.

 

Podczas seminarium została przedstawiona oferta instytucji naukowo- badawczych, dostępne rozwiązania oraz możliwe dofinansowania projektów innowacyjnych

 

zobacz zdjęcia...

 

Przygotowałą

 

Katzryna Zalewska