Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Nowe zadania i obowiązki na praktyce TŻ

 

Nowe zadania i obowiązki na praktyce TŻ


Projekt pt. „Zagraniczne praktyki życiową szansą dla ucznia technikum” o numerze 2019-1-PL01- KA102-063391 współfinansowanego z funduszy Unii Europejskiej Programu Erasmus+, sektor Kształcenie i szkolenia zawodowe, Akcja 1, Mobilność edukacyjna. Konkurs 2019

 

Uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych doskonalą swoje umiejętności zawodowe, podejmując się nowych zadań i obowiązków. Poznają różne metody krojenia warzyw i owoców, i ćwiczą je przygotowując surówki i sałatki do głównych dań serwowanych w restauracji dla gości hotelowych.

 

Szef kuchni jest bardzo zadowolony z pracy uczniów, co sprzyja większemu zaangażowaniu i motywacji do pracy.

 

Przygotowała


Agnieszka Urban

Koordynator projektu Erasmus +

 

zdjęcia

Wygenerowano w sekund: 0.03
15,584,851 unikalne wizyty